Startar eget företag - Inkasso & betalningar

fredag, 8 december 2017 14:19 by Admin

Det är under det kalla vinterhalvåret som jag personligen är mest effektiv och kreativ.  Jag har äntligen tagit tag i mina drömmar och startat ett helt nytt företag. Företaget kommer att bedriva min största drömmar i livet och jag kommer att bli min egna chef. Jag bestämmer när och hur jag kommer att arbeta. Självklart kommer det bli en otroligt lättnad och framförallt en frihet att agera min egna chef, det kommer att öppna väldigt många dörrar och utmaningar. En utav mina större utmaningar blir utan tvekan införsäljningar och betalningar. När man driver eget måste man själv stå för indrivningen(inkasso) av pengar och kunder, det är självklart viktigt att få betalt för det man gör. 

Jag har länge funderat hur man ska formulera sig när det kommer sena inbetalningar, påminnelser och inkasso. Utmaningen för mig är att inte förstöra en kundrelation, det är viktigt att ständigt vara professionell och trevlig för att kunden ska ta del av mina tjänster i framtiden. Därför har jag funderat på om jag under första året ska anlita ett inkassobolag, de kommer att vara mitt ultimata bollplank när väl problemet uppstår. Under de första året kommer de även kunna hjälpa mig att sätta upp korrekta avtal och villkor för betalningen av mina tjänster, det är viktigt att de är väl utformade och korrekt rent juridiskt.

Det jag får jobba på i framtiden är att driva in kunder och försäljning, som tur är får jag hjälp med inkasso. Har ni några tips på hur jag ska driva in nya kunder?

Currently rated 3.0 by 35 people

  • Currently 3,028571/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   inkasso
Categories:   inkasso
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed