Frysskydd

tisdag, 8 augusti 2017 14:21 by Admin

Underbar värme nu den senaste veckan och har verkligen passat på att ta tillvara på det så gott som det går. Förhoppningsvis är värmen här för att stanna under resten av sommaren. Kom tänka på när det var kallare ute och man behövde att värma bilen i en halvtimme ute varje gång innan man skulle åka till jobbet för att undvika att man skulle frysa ihjäl.

Var en gång en morgon den senaste vintern innan jag åkte till jobbet som bilen vägrade att starta efter att det hade varit så kallt under natten. Då hade nästan hela motorn frusit vilket gjorde att den var helt stendöd och vägrade att starta på morgonen. Saknades tydligen något frysskydd vilket gjorde att viktiga delar fryste när det blev för kallt.

Då fick jag åka tillsammans med en kollega istället som ändå åkte förbi på vägen utanför. Så jag klarade av att komma i tid vilket fall men det var absolut retligt när det hände. Fick hjälp sen efter arbetet med att få ordning på mitt frysskydd så det slutade väl trots allt.

Men nu ska vi inte tänka mer på vintern en sån strålande dag som den här. Jag kommer att återgå till att njuta av vädret och kommer att fälla ut min solstol för att läsa nyheterna från tidningen. Kommer sen under kvällen att tänka grillen för att grilla ett par revben. Först behöver de att stå och koka ett par timmar innan på plattorna i mörk porteröl.

Currently rated 2.9 by 67 people

  • Currently 2,940298/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   frysskydd
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed